Dobrodošli!

Moje ime je Luka Jercog.
Ove stranice posvećene su tehnikama koje je razvio psiholog i poznati
Duhovni istraživač Živorad Mihajlović Slavinski.
Cilj tehnika je uklanjanje osobnih problema i ubrzavanje duhovne evolucije pojedinca.


Ja sam verificirani Trener kojeg je obučio Ž.M. Slavinski.
Uz individualne procese (seanse) ovlašten sam da osposobljavam Procesore za Duhovne Tehnologije koje slijede: PEAT, DP-4, Transcendent, Duhovne Tehnologije i novac, Sunjata, Gnostički Intenziv

MEMENTO

Sjećanje na prošle živote i njihova integracija.

Danas postoji mnogo metoda regresije u prošle živote. Memento je fascinantan sistem Ž.M.Slavinskog i istinski proboj! Koristeći se elektronskim instrumentom koji se zove „Emocio Metar“, voditelj vrlo brzo ulazi u energetske zone vaših bolnih iskustava iz zaboravljenih, prošlih života i pomaže vam da ih razumijete, suočite se sa njima i integrirate ih.

esentio duhovne tehnologije novog dobaMnogi emocionalni problemi i konflikti sa ljudima u ovom životu brzo se i efikasno rješavaju pomoću Mementa. Vi nećete samo gledati slike iz svojih prošlih života .Ne, vi ćete aktivnim sudjelovanjem, otkrivati pogrešne postupke i odabire u prošlim životima koje čine vaš sadašnji život takvim kakav jest i što je još važnije moći ćete ih mijenjati u pozitivne.

Također će te shvatiti da neki od scenarija prošlih života nisu vaši, već nečiji tuđi (zakačeni duh nekog umrlog ljudskog bića, entiteta koji su koncentrirana masa mentalnih i emocionalnih energija i vanzemaljskih bića iz alternativnih realnosti).

Memento sistem koristi specifične metode njihovog razlikovanja i shvaćanja istih.