Dobrodošli!

Moje ime je Luka Jercog.
Ove stranice posvećene su tehnikama koje je razvio psiholog i poznati
Duhovni istraživač Živorad Mihajlović Slavinski.
Cilj tehnika je uklanjanje osobnih problema i ubrzavanje duhovne evolucije pojedinca.


Ja sam verificirani Trener kojeg je obučio Ž.M. Slavinski.
Uz individualne procese (seanse) ovlašten sam da osposobljavam Procesore za Duhovne Tehnologije koje slijede: PEAT, DP-4, Transcendent, Duhovne Tehnologije i novac, Sunjata, Gnostički Intenziv

EKSKALIBUR

Ekskalibur je metoda koja omogućava izuzetno brzo i lako rješavanje problema u svakodnevnom životu, uklanjanjem bolnih i nepoželjnih emocija, misli i stanja (straha, depresije, kompleksa, ovisnosti, bolesti i sl.). Poslovica koja kaže da je svatko kovač svoje sreće dolazi sa primjenom i prakticiranjem Ekskalibura do potpunog izražaja.

ekskalibur Ekskaliburom se mogu eliminirati i nepoželjni identiteti (npr. identiteti neuspješne osobe, gubitnika, nesretne osobe), rastvoriti kronični problemi te oblikovati poželjni identiteti (npr. identiteti uspješne, kreativne i sretne osobe). Ekskalibur nam podiže razinu svijesti i ukazuje kako je svaka osoba sama odgovorna za čitav svoj subjektivni svemir i jedini je tvorac svega što doživljava. Čovjek tada svjesno preuzima punu odgovornost za svoj život. Većini ljudi je fascinantna spoznaja da su sve patnje, strahove, bolesti, siromaštvo i druge probleme sami stvorili ali da ih uz pomoć Ekskalibura mogu sami i riješiti. Najzgodnija je usporedba s operacijom mrene na oku. Tu kirurg (tj. učitelj) operacijom skida mrenu (tj. problem), da bi pacijent (učenik) mogao progledati. Nakon toga, više mu ne treba kirurg. Važno je shvatiti da kirurg, tj. učitelj, nije dao čovjeku vid, jer to samo Bog daruje, već mu je samo skinuo mrenu i omogućio da opet jasno vidi. Metodom Ekskalibura možete pomagati i drugima.

POVIJEST EKSKALIBURA

Tvorac Ekskalibura je psiholog Ž.M. Slavinski. Nastao je 1991. godine kao uspješan spoj gnostičkih učenja, orijentalne meditativne prakse i suvremenog pristupa. Ekskalibur je sistem koji je u neprestanom razvoju, mijenja se i usavršava u skladu sa razvojem svijesti.Tijekom godina Ekskalibur je evoluirao u Novi Ekskalibur, Ekskalibur 2 i Integralni Ekskalibur.

Integralni Ekskalibur učinkovitije i brže otklanja probleme i dolazi do željenih ciljeva.

"Pomozi si sam, pa će ti i Bog pomoći", poslovica je kojom se može dobro ilustrirati važnost, snaga i vrijednost Ekskalibura kao tehnike.