Dobrodošli!

Moje ime je Luka Jercog.
Ove stranice posvećene su tehnikama koje je razvio psiholog i poznati
Duhovni istraživač Živorad Mihajlović Slavinski.
Cilj tehnika je uklanjanje osobnih problema i ubrzavanje duhovne evolucije pojedinca.


Ja sam verificirani Trener kojeg je obučio Ž.M. Slavinski.
Uz individualne procese (seanse) ovlašten sam da osposobljavam Procesore za Duhovne Tehnologije koje slijede: PEAT, DP-4, Transcendent, Duhovne Tehnologije i novac, Sunjata, Gnostički Intenziv

DP-4

DP-4 je revolucionaran, jednostavan, brz i efikasan proces Duhovnog razvoja. Osim što njime možete trajno ukloniti svoje probleme DP-4 vam omogućava namjernu neutralizaciju odabranog para polariteta. Također, možete stvoriti u sebi psihološke, emocionalne i Duhovne osobine koje želite. Vrijeme koje vam je za to potrebno u prosjeku iznosi 10-15 minuta.

esentio duhovne tehnologije novog doba U našem Dualnom univerzumu ništa ne postoji bez svoje suprotnosti. Terapeutske i Duhovne tehnike koje pokušavaju omogućiti čovjeku da doživi samo pozitivan polaritet, a uklone negativan, daju kratkoročne rezultate. Nasuprot tome, mudrost Dalekog Istoka uči nas da trajne rezultate daju samo tehnike koje neutraliziraju suprotnosti u ljudskoj svijesti. Filozofski sustavi Istoka zahtjevaju godine napornog rada dok sa DP-4 to postižemo vrlo brzo.

DP-4 je “Duhovno inženjerstvo” jer sa njim možete integrirati bilo koju osobinu kojoj se divite. Možete ukloniti, sve vaše teške traume i nepoželjna iskustva iz prošlosti, od djetinjstva na dalje i pretvoriti ih u sretna iskustva. Na kraju ćete moći reći: “Sada znam da nikada nije kasno da se doživi sretno djetinjstvo!”